Syysseminaarin 29.-31.10.2018 päivitetty ohjelma ja ilmoittautuminen

Ohjelma_Opsoseminaari_syksy_2018

Uudistuneen Suomen Oppisopimusosaajat ry:n syyseminaari sisältää ajankohtaista ja käytännönläheistä asiaa oppisopimuksesta ja työpaikalla tapahtuvasta oppimisesta ja on oivallinen paikka verkostoitua muiden oppisopimuskoulutusta järjestävien tahojen kanssa. Mukana on niin Suomen yrittäjien, ministeriön kuin Opetushallituksenkin asiantuntijoita. Tarjoamme myös opintohallinto-ohjelmistojen toimittajille mahdollisuuden esitellä ohjelmistojaan ja niiden kehittämistyötä omilla standeilla seminaarin aikana.

Seminaari toteutetaan tällä kertaa Viking Linen Tukholman risteilynä niin, että ohjelma alkaa jo maanantaina 29.10. klo 12 satamakokouksena Helsingissä. Laiva lähtee klo 17.30 ja on takaisin Helsingissä keskiviikkona 31.10. klo 10.10.

Hinnat (A-kategorian hytit):
1hengen hytissä 350€/hlö
2hengen hytissä 295€/hlö

Ilmoittautuminen linkin kautta 14.8.mennessä: Ilmoittaudu tästä

Olemme varanneet laivalta hyttikiintiön, minkä vuoksi pyydämme ilmoittautumisia 14.8. mennessä. Sen jälkeen emme voi taata paikkojen riittävyyttä.

Ole ystävällinen, ja täytä pyydetyt tiedot huolellisesti! Tiedot ovat tarpeellisia laivayhtiölle, eikä niitä käytetä muuhun tarkoitukseen kuin matkan järjestelyihin ja laskutukseen. Hävitämme tiedot heti kun niitä ei enää tarvita.

Peruutusehdot:
Peruutukset ennen 15.8. veloituksetta
15.8.-30.9. välillä tehdyistä peruutuksista veloitamme 1hh 100€ ja 2hh 90€
1.10. jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme koko hinnan
Osallistujan voi vaihtaa 1.10. asti

Lisätiedot ja kyselyt ilmoittautumiseen liittyen:
sari.pietiläinen@sakky.fi vastailee kesäkuun ajan ja taas elokuussa
tiina.lahteenoja-niemela@perho.fi 23.7. alkaen.

Tapaamisiin seminaarissa!