Osaaja on oppisopimuskoulutuksen tiedotuslehti

Osaaja-lehti ilmestyy kaksi kertaa vuodessa: toukokuussa ja marraskuussa. Lehden ilmestymistä voidaan aikaistaa tai myöhentää, jos lehti esimerkiksi halutaan saada valmiiksi johonkin yhdistyksen tilaisuuteen. Lehden ilmestymisajankohta löytyy Ajankohtaista-osiosta hyvissä ajoin ennen ilmestymispäivää.

Osaajalehti on nyt verkossa osoitteessa osaajalehti.fi

Seuraava Osaaja-lehti ilmestyy keväällä 2017.

Postitus sidosryhmille

Jos haluat, että tilaamasi lehdet tai osa niistä lähetetään suoraan kirjapainosta postitse sidosryhmillesi, toimita osoitteet Excel-taulukkona Viestintätoimisto Mageenalle. Postitus maksaa noin 10 senttiä lehdeltä + alv-osuus sekä Postin jakelumaksu.

Osoitetiedot pitää toimittaa aina ennen lehden postitusta osoitteeseen sami.keskiaho@mageena.fi.

Lisäpainos

Lehdestä noin 500 kappaleen lisäpainoksen. Yllättävän tarpeen ilmaantuessa lehtiä voi tilata jälkikäteen Viestintätoimisto Mageenasta.

Toimistojen omat kannet ja lisäsivut

Toimistoilla on mahdollisuus personoida tilaamansa lehdet lisäkansilla ja/tai toimiston omilla lisäsivuilla. Lisäsivut taitetaan lehden keskiaukeamalle omaksi liitteekseen.

Lisäkansien ja -sivujen kustannukset riippuvat toimiston tilaamien lehtien määrästä. Tarkemmat tiedot ja hinnat lisäkansista ja -sivuista voit pyytää: Sami Keskiaho / 040 500 1464, sami.keskiaho@mageena.fi.

Tilaukset

Toimistot voivat tilata lehtiä oman tarpeensa mukaan. Minimitilaus on 50 kappaletta.

Lehti tehdään omakustannusperiaatteella. Hinta on keskimäärin noin yksi euro + alv-osuus kappaletta kohden. Tilattu määrä pysyy samana, ellei toisin ilmoiteta.

Viestintätoimisto Mageena hoitaa lehtien postituksen ja laskutuksen. Tilaukset ja muutokset tilausmäärässä ilmoitetaan Mageenaan osoitteeseen sami.keskiaho@mageena.fi.

Osoitteenmuutos

Jokainen tilaaja saa omat yhteystietonsa lehden takakanteen. Muutoksista osoitetietoihin ilmoitetaan osoitteeseen sami.keskiaho@mageena.fi.

Muutoksen vastaanotosta tulee sähköpostiisi kuittaus.