Oppisopimusviikko

Pian on taas tekijätyyppien juhlaviikko

Valtakunnallista Oppisopimusviikkoa vietetään jo neljättä kertaa – Tule mukaan!


Tehdään viikosta yhdessä yhtä juhlaa!

Oppisopimusviikko järjestetään valtakunnallisesti 5.-11.10.2020 ja sitä vietetään jo neljättä kertaa. Oppisopimusviikon tarkoituksena on, että mahdollisimman moni kuulisi oppisopimusopiskelun sekä työelämässä oppimisen lukuisista mahdollisuuksista sekä toisi esiin ammatillista osaamistaan.

Viikon ohjelmasta vastaavat eri tahot valitsemallaan tavallaan. Kaikki kiinnostuneet voivat osallistua: koulutuksen järjestäjät, eri alojen työnantajat, oppisopimusopiskelijat, yrittäjät, mentorit, työpaikkaohjaat, järjestöt ja yhdistykset. Suomen Oppisopimusosaajat ry kannustaa järjestämään erilaisia teemaan sopivia tapahtumia ja tempauksia viikon aikana .

Oppisopimusviikon suojelijana toimii OKM:n ylijohtaja Mika Tammilehto.

Oppisopimuspalkittavat

Oppisopimuspalkittavia palkitaan seuraavissa kategorioissa (oppisopimusopiskelija (2hlöä palkitaan), työnantaja sarjoissa alle 20 henkilöä ja yli 20 henkilöä työllistävä yritys, työpaikkaohjaaja tai mentori sekä yrittäjä-oppisopimusopiskelija)  ja ehdokkaista tulee olla esittelyvideot.

Lisätiedot ja hakuohjeet:

Oppisopimuspalkittavat_ohje

 

Järjestätkö ohjelmaa Oppisopimusviikolla? – Lataa materiaaleja käyttöösi

Voit ladata materiaalipankki Trellosta Oppisopimusviikon järjestämisen ja juhlistamisen tueksi materiaaleja (esim. tiedotteita, oppisopimuspalkittavien kilpailuohjeet, esitteitä, Instagram-kuvia ja Facebook-bannereita) ja käyttää niitä vapaasti omien tapahtumiesi markkinointiin.

Trello